Elnyert pályázati támogatás

   

Gyakornoki program pályakezdők támogatására
GINOP-5.2.4-16-2019-04272

Kedvezményezett neve: GANZ-SZENTES Acélszerkezet Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Támogatás összege: 3,88 millió forint
Támogatás mértéke 100 %
A projekt kezdete: 2019.08.01.
A projekt befejezése: 2020.05.01.
Megvalósítási helyszín: 6600 Szentes, Szarvasi út 2.

 

„GANZ-SZENTES Acélszerkezet Kft. gyakornoki programja” című projekt kereteiben egy fő szakképzésből kilépő fiatal helyezkedett el a GANZ-SZENTES Acélszerkezet Kft.-nél és szerzett munkatapasztalatot. A projekt bér- és járuléktámogatást biztosított a gyakornok foglalkoztatásához kapcsolódóan és lehetővé tette a vállalati gyakornoki kapcsolattartó tevékenységének ellátását kilenc hónapon keresztül. A támogatásból megvalósult a gyakornoki munkahely kialakításához, munkatapasztalat szerzéséhez kapcsolódó eszközök beszerzése.

                Cégünkről
       
 

  A GANZ-SZENTES Acélszerkezet Kft. 1978-ban kezdte meg működését, mint a GANZ-MÁVAG Vasúti Járműgyár üzemegysége. A privatizáció után, 1989-től a Ganz-Hunslet Rt. részeként működött tovább. 1995 óta, magyar tulajdonosi körbe kerülve, mint GANZ-SZENTES Acélszerkezet Kft. folytatja tevékenységét megszakítás nélkül.


  Vállalatunk nagy műszaki és gyártási tapasztalatokra építve végzi  munkáját, hogy a mindenkori műszaki követelményeknek megfelelő termékekkel tudjon megrendelői igényeinek teljeskörűen megfelelni.

   

 

  A vállalat fő profilja nagypontosságú hegesztett acélszerkezetek gyártása a vasúti járműiparban és a gépipar egész területén, melyhez éves szinten 500 - 600 tonna acél lemezt és 6 - 7000 méter szálanyagot használ fel S235, S355 minőségben.

  Termékeinket jellemzően egyedi megrendelésekre gyártjuk 6 tonnás súlyhatárig. Munkáink 80%-a „A” kategóriájú (nyomon követett, mérőlappal, minőségi bizonyítvánnyal ellátott).

  A minőséget a TÜV Rheinland által tanúsított minősítések, nemzetközi normák alapján korszerű gyártó-eszközökkel, nagy gyakorlattal rendelkező műszaki és fizikai létszám biztosítja. Munkavállalóink döntő többsége fiatal, jól képzett, hegesztőink MSZ EN 287-1 szerinti minősítéssel rendelkeznek.